Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
23. siječnja 2020.
"Ljubav za ljubav"

Nina Badrić objavila svoju staru fotografiju: "Nina, ti si bezvremenska žena"

FOTO/Nina Badrić, Instagram
FOTO/Nina Badrić, Instagram
Autor:
Objavljeno: 3. rujan 2019. u 8:05 2019-09-03T08:05:34+02:00

Badrić nas je fotkom vratila u prošlost, u ritmu njezinih bezvremenskih hitova.

Naša pjevačica Nina Badrić davne je 2005. godina izdala album naslova "Ljubav za ljubav". S tog albuma znamo gotovo sve hitove koji su postali bezvremenski, jer malo tko nije tada (a i sada) pjevušio refrene pjesama poput "Takvi kao ti" ili "Ja za ljubav neću moliti", a da ne spominjemo i kultnu "Čarobno jutro".

Badrić se prisjetila albuma i fotografiranja za njegov "cover", pa je tako objavila jednu pomalo nostalgičnu fotografiju. Na svom je Instagram profilu napisala: "Davno je to nekad bilo. Jedan prekrasan dan sa @dejan_milicevic i fotke koje su završile na coveru albuma #ljubavzaljubav", ispod fotografije koja vraća u prošlost. 

Pjevačica je za tu prigodu pozirala u žutom jednodijelnom kupaćem kostimu, kojeg je uskladila sa maramom iste boje. Oko struka je zavezala tada vrlo popularni - šareni pareo. Make-up je tih godina zračio istaknutim bojama, pa je pjevačica oči naglasila plavim sjenilom. Na fotografiju iz prošlosti, pali su mnogi komplimenti na račun njezina izgleda.

Moglo se tako pročitati da je Nina "bezvremenska žena", da je "oduvijek bila savršena" te da je "slatka tada, divna sada".