Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
20. listopada 2019.
Laura Dundovic

Miss Australije otkrila svoju tajnu: "Kad si iz Hrvatske, pojesti pola tanjura je nemoguća misija"

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 26. listopad 2018. u 15:29 2018-10-26T15:29:30+02:00

Laura Dundović australska je glumica i model hrvatskog podrijetla. Poznata je po osvajanju titule Miss Australije 2008. godine i 10. mjesta na izboru za Miss Universe iste godine. Fanovima je otkrila svoje trikove za dobar izgled i ravan trbuh s pločicama.

Ova 31.-godišnjakinja porijeklom iz Zadra, čiji su se roditelji preselili 1970 godine u Australiju, na svom je Instagramu objavila fotografije u ružičastom topu i tajicama. Svim pratiteljima otkrila je vježbe s naputkom koliko ponavljanja i serija je potrebno izvesti. 

Laura osim dobrih gena zaista ima savršeno tijelo, ali tome doprinosi i njezino svakodnevno vježbanje. Skladna plavuša također otkriva kako nije uvijek bila tako vrijedna kad je riječ o tjelovježbi, dapače, priznaje, imala je razdoblja u kojima je bila poprilično lijena. Danas joj je to nezamislivo i kad ne ide u teretanu, odlazi na plesanje ili hoda.

Prehrana je također nešto o čemu jako brine. Puno povrća i proteina temelj su njene prehrane.

– Ja sam iz hrvatske obitelji koji su veliki gurmani. Ostaviti pola porcije na tanjuru gotovo je nemoguće. Zbog tog dva do tri dana u tjednu jedem samo povrće, jer je za tijelo preteško probavljati svakodnevno meso, kaže.

Ljeto Laura provodi na Jadranu, pa na njezinom Instagramu ne nedostaje ni fotografija s jadranskim plavilom u pozadini . 

kjhgh

Foto: instagram

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.