Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 26
Sutra: 10° 10° 26
18. siječnja 2020.
Spice Girls

Mel B priznala da je spavala s kolegicom iz grupe Spice Girls: "Bilo je to samo jednom!"

FOTO/Flickr
FOTO/Flickr
Autor:
Objavljeno: 25. ožujak 2019. u 11:44 2019-03-25T11:44:34+01:00

Mel B je izjavila da je spavala s kolegicom iz benda tijekom devedesetih, a čini se da bi ih izjava mogla skupo koštati. 

Snimajući emisiju Piersa Morgana (Life Stories) Melanie Janine Brown (Mel B) je šokirala javnost izjavom da je spavala s kolegicom iz benda, Geri Halliwell (Ginger Spice). 

Mail on Sunday, čiji je Piers kolumnist, objavio je prijepis intervjua. Piers je tijekom snimanja pitao Mel B: "Jesi li ili nisi spavala s Geri Halliwell?". Pjevačica je odgovorila da su svi u bendu spavali zajedno, ali ne "tako", nakon čega je Piers upotpunio pitanje: "Jesi li 'tako' spavala s Geri?". 

Mel B (46) se potom nasmijala i kimnula glavom. "Mrzit će me zbog ovoga, jer je sad sva fina u svojoj kući sa svojim mužem. Ali to je činjenica. Jednostavno se dogodilo i mi smo se na to samo nasmijale i to je bilo to. Bilo je samo jednom. I nadam se da Geri neće opovrgnuti moju izjavu kad joj se postavi isto pitanje. Jer, to je bila samo zabava." zaključila je Mel B. 

Geri i Mel B su prethodno, u 2015. godini, razgovarale o bivšim vezama i intimnim susretima sa ženama. The Sun on Sunday je objavio da se navodni 'događaj' dogodio ubrzo nakon što se bend uselio u zajedničku kuću tijekom devedesetih. 

U publici je sjedila još jedna članica "Spice Girls", nadimkom Mel C. Kada ju je Ml B pogledala nakon izjave, Mel C je izjavila da ne zna ništa i da je sve to za nju potpuno novo. Piers je tad upitao Mel B je li bilo čega između nje i Mel C. 

"Pa, kad sam probušila jezik, sve smo se poljubile. Ali to je bio samo poljubac jer sam htjela znati kakav je osjećaj. Samo blesavi poljubac, ništa seksualno." odgovorila je Mel B, a prenosi E!Online

Snimanje se dogodilo nekoliko tjedana uoči povratničke turneje benda Spice Girls ovog ljeta. The Sun on Sunday javlja da je Mel B nakon intervjua u panici nazvala Geri da joj se ispriča. "Turneja je za samo dva mjeseca i ne žele napraviti ništa što bi ju ugrozilo. Postoje opravdani strahovi da bi ovo moglo uznemiriti muža od Geri i napraviti ozbiljne probleme. Otkako se udala za Christiana, Geri se vraški trudila odbaciti imidž 'zločeste cure' i prikazati se kao stepfordska supruga. Mel je odmah nazvala Geri da popravi štetu.", rekao je izvor za The Sun on Sunday, kojeg prenosi E!Online

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.