Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
18. siječnja 2020.
Khloe Kardashian

Kardashian shvaća da će biti samohrana majka: "Nije mislila da će doći do ovoga dok je bila trudna"

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 6. travanj 2019. u 8:05 2019-04-06T08:05:19+02:00

Nakon što su Khloe Kardashian i Tristan Thompson prekinuli svoju vezu, Khloe se posvetila samostalnom odgoju njihove kćerkice. 

Khloe Kardashian (34) je nedavno objavila fotku s kćerkicom True Thompson (11) ispod koje je napisala „Ti i ja“.

Izvori za Hollywood Life tvrde da se Khloe upravo tako i osjeća, kao da su ostale samo ona i njezina kćerkica. „Khloe je frustrirana i živčana zbog odsutnosti Tristana u životu kćerkice. On provodi vrlo malo vremena s njom. Ona nije mislila da će situacija biti ovakva kada je ostala trudna.“

Izvori dodaju da Khloe razumije Tristanov raspored s klubom Cleveland Cavaliers, iako NBA sezona uskoro završava.

„Khloe shvaća da je užasno zaposlen, ali Tristan gotovo da nije vidio True otkako su prekinuli. Ona gubi strpljenje i nada se da će napraviti veliku promjenu po završetu NBA sezone. Želi da bude pozitivan uzor u životu njihove kćerkice. Ali, Khloe se također priprema na to da će kćerku odgajati samostalno“, prenosi Hollywood Life.

Drugi izvor tvrdi da je Khloe molila NBA zvijezdu da posjeti njihovu kćerkicu za vrijeme sezonske pauze, ali igrač je navodno odbio.

„Khloe počinje shvaćati i da True neće imati braću ili sestre koji će joj biti blizu po godinama. Khloe je voljela odrastanje uz sestre i nadala se da će jednako iskustvo moći pružiti svojoj kćerkici. Ali, zbog okolnosti koje su dovele do njezinog prekida s Tristanom, ti snovi su se raspali, jer se Khloe boji da više nikada neće imati djecu“, javlja Hollywood Life.

Khloe je inače jasno tvrdila da nikada nije htjela sama odgajati True. Prošlog je mjeseca jedan njezin obožavatelj napisao na Twitteru da „True jedino treba svoju mamu“. Khloe je krajem prošlog mjeseca odgovorila da „njezina slatka i posebna True nikada neće biti između nje i Tristana, što obećaje“. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.