Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. siječnja 2020.
Komadić povijesti

Evo što je Heidi Klum dobila na poklon od mladog supruga: U pitanju je značajan simbol

FOTO/Heidi Klum, Instagram
FOTO/Heidi Klum, Instagram
Autor:
Objavljeno: 6. rujan 2019. u 8:05 2019-09-06T08:05:26+02:00

"Svakog jutra ću pogledati ovaj prekrasan komad u svom vrtu, sa znanjem da se zidovi ne trebaju gradovi, već rušiti", napisala je Klum

Gitarist benda Tokio Hotel, Tom Kaulitz (30) svojoj je supruzi Heidi Klum poklonio dio Berlinskog zida, koji je zatim postavljen u stražnje dvorište njihovog doma, prenosi britanski Metro.

Oduševljena manekenka Klum je o tome objavila video na Instagramu, pokazujući dio zida. Ovaj maštoviti poklon ima posebnu simboliku za par, obzirom da je Klum rođena 1973. godine u tadašnjoj Zapadnoj Njemačkoj, dok je Kaulitz rođen 1989. godine u Istočnoj Njemačkoj.

"Danas je stigao poseban poklon moga muža. Dio Berlinskog zida koji je razdvajao Istočni i Zapadni Berlin dvadeset i osam godina. Moj je muž rođen iza zida na Istočnoj strani četiri tjedna prije nego je isti srušen 1989. godine. To mu je omogućilo odrastanje u Njemačkoj koja više nije izgledala poput države u kojoj su odrasli njegovi roditelji. Bio je u mogućnosti iskusiti slobodu i radost i kreativnost i umjetnost i nadu. Svakog jutra ću pogledati ovaj prekrasan komad u svom vrtu, sa znanjem da se zidovi ne trebaju gradovi, već rušiti", napisala je Klum.