Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
24. siječnja 2020.
Neretuširana fotka

Demi Lovato objavila fotku i pokazala celulit: "Ovo je moj najveći strah"

FOTO/Demi Lovato Instagram
FOTO/Demi Lovato Instagram
Autor:
Objavljeno: 7. rujan 2019. u 8:17 2019-09-07T08:17:24+02:00

Pjevačica je poručila da bi svatko trebao voljeti sebe.

Pjevačica Demi Lovato je povodom Međunarodnog dana celulita na svom Instagram profilu objavila neretuširanu fotku na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Glumica i pjevačica je tako pokazala svoj celulit i podijelila sa svojim mnogobrojnim obožavateljima da se više ne srami svoga tijela.

"Ovo je moj najveći strah. Neuređena fotka mene u badiću. I pogodite što, to je celulit! Doslovno me toliko umara sramiti se svog tijela i uređivati fotke (da, druge fotke u bikiniju su bile uređene - mrzim što sam to što sam napravila, ali istina je) da bi drugi mislili da sam njihov pojam ljepote, ali to jednostavno nisam ja. Ovo je ono što imam. Želim da ovo novo poglavlje mog života bude autentično umjesto pokušaja ispunjavanja tuđih standarda", započela je Demi otkrivši da je umorna od uskraćivanja užitaka samoj sebi. Neki od tih užitaka uključuju i kaloričnu hranu koja ju je donedavno užasavala.

"Evo me, bez srama i bez straha i ponosne što posjedujem tijelo koje se borilo protiv toliko toga i koje će me nastavljati oduševljavati kada, nadam se, jednog dana i rodim. Odličan je osjećaj vratiti se na tv i u film, a pritom ne biti pod stresom s rigoroznim kalendarom vježbanja prije radnog dana od četrnaest sati ili si uskraćivati pravu rođendansku tortu i umjesto nje jesti lubenicu sa šlagom i svijećama jer se bojim prave torte i jadna sam, na nekoj ludoj dijeti", dodala je pjevačica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem..

"U svakom slučaju, evo me. Sirove i stvarne. I volim se. I vi biste trebali voljeti sami sebe. Sada povratak u studio. Radim na himni. Samo da svakome bude jasno - nisam zabrinuta zbog svog izgleda, ali ga cijenim i ponekad je to najbolje što mogu učiniti. Nadam se da ću inspirirati nekoga da danas također cijeni svoje tijelo", zaključila je Lovato na oduševljenje mnogih pratitelja.

Fotografija je skupila više od šest milijuna lajkova, a u komentarima su joj mnoge poznate osobe izrazile podršku. Među njima se našla i supruga Justina Biebera, Hailey Bieber, te plus size model Ashley Graham, kao i glazbeni menadžer Scotter Braun i pjevačica Bebe Rexha.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.