Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 3
Sutra: 10° 10° 3
22. siječnja 2020.
Moby

Bio sam u paklu droge i seksa, mogao sam spavati sa svakom ženom koja bi rekla - da

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 2. svibanj 2019. u 14:21 2019-05-02T14:21:01+02:00

Uzimao je ecstasy za doručak, ispijao svaki dan litre votke i spavao s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo

Američki glazbenik Richard Melville Hall, poznatiji pod umjetničkim imenom Moby, najavio je izlazak memoara "Then It Fell Apart" za lipanj ove godine u izdanju izdavačke kuće Faber Books.

U svojim memoarima 53-godišnji slavni glazbenik otkriva tamnu stranu svoje slave.

Prisjetimo se, 1999. godine Moby je objavio album Play te s 10 milijuna prodanih primjeraka preko noći stekao status superzvijezde uvrstivši se u red s glazbenim legendama poput Davida Bowieja, Louea Reeda, Christine Ricci i Madonne...

davidbowiemoby

Živio je život rok zvijezde okružen drogom i ženama. U svojim memoarima kazao je kako je spavao sa svakom ženom koja bi rekla- da.

Neočekivani globalni hit stavio je Mobyjevu bolesnu glazbenu karijeru na brzu traku uspjeha, ali njegova slava zapravo je bila karta za izopačenost, ali ne i sreću.

1779237ea037-sexy

Uzimao je ecstasy za doručak, ispijao svaki dan litre votke i spavao s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo.

– Želio sam umrijeti. Ali kako? Bilo je pet sati ujutro i imao sam 15 pića, kokain od 200 dolara i šačicu Vicodina.
Tijekom proteklih nekoliko godina moja depresija se gradila i noći poput ove postajale su norma.

gro

Bio sam usamljeni alkoholičar i očajnički sam želio nekoga voljeti i biti voljen za uzvrat. Ali svaki put kad sam se pokušao približiti drugom ljudskom biću, imao sam napade panike koji su me izolirali. Imao sam nekoliko uspješnih godina stvaranja glazbe i prodao desetke milijuna ploča, ali tada se moja karijera rasprsnula. Nisam mogao naći ljubav ili uspjeh, pa sam pokušavao kupiti sreću.

izg

Moby, koji se se danas zalaže za zaštitu životinja i kritizira američku politiku i Donalda Trumpa, u to je vrijeme bio u drugoj paralelnoj stvarnosti.

ga4

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.