Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
23. siječnja 2020.
EDITORIAL

foto Lansirna rampa Torpeda - sjajna lokacija za modno snimanje

Snimio Ivica Tomić
Snimio Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 13. kolovoz 2018. u 13:52 2018-08-13T13:52:50+02:00

Na slikovitim lokacijama oko samog Torpeda, u suradnji s portalom Extravagant, ispred fotoaparata Ive Znaor našle su se Iris Vujić i Jana Delač. Snimao se editorijal za najavu 12. Riječkih stepenica

Lansirna rampa Torpeda, interesantna lokacija industrijske zone s pogledom na Rijeku poslužila je kao modna kulisa snimanja editorijala 12. Riječkih stepenica, koje će se održati 24. kolovoza u 20.30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia.

Na slikovitim lokacijama oko samog Torpeda, u suradnji s portalom Extravagant, ispred fotoaparata Ive Znaor našle su se Iris Vujić i Jana Delač. Djevojke su nosile modele Antonele Gregorović za Showroom Antonela, Ingrid Rojc, Eni Šlosar za Kayra design, riječke obrtnice Senke Mitrović iz Boutiquea Rival te Vesne Pretković, odnosno brenda Vesna Sposa. Frizuru potpisuju stilisti Perman Experience, a šminku Paola Peček.

FO1308TI7
Na lansirnoj rampi Torpeda snimljen editorijal za 12. Riječke stepenice, foto Ivica Tomić

Upravo će ovi modeli biti predstavljeni na nadolazećim Riječkim stepenicama kao dio njihove cjelovite kolekcije.
Na modnom događaju posjetitelji će imati priliku vidjeti još i kolekcije Anje Stehlik, Jeordie’s, večernje haljine iz salona Vjenčanica Biba, kolekciju Trgovačke tekstilne škole, Ghetaldusa Rijeka, eko torbice od papira La Tramp, a predstaviti će se i kreatori Udruženja obrtnika iz Rijeke; krojački obrt Stopica, krojački salon Dajana, Cro design studio i krojački obrt Botun.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.