Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
11. prosinca 2019.
Omiljeni glumac

Keanu Reeves ostavio je dirljivu poruku obožavateljici u njezinom dvorištu

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Autor:
Objavljeno: 22. srpanj 2019. u 8:35 2019-07-22T08:35:23+02:00

"Nekoliko je automobila stalo, ali se onda zaustavio jedan automobil i on je izašao! Zapravo je stao! O moja nebesa!"

Keanu Reeves jednostavno ne prestaje oduševljavati. Ovaj tjedan je tako stao s autom kako bi napisao lijepu poruku obožavateljici, i to u njezinom dvorištu dok se vozio na set u Louisiani.

Glumac je bio u autu s piscem Edom Solomonom kada su vidjeli transparent u dvorištu na kojem piše: "Oduzimaš dah!". Prošlog mjeseca Keanu je bio na konferenciji video igre kada mu je obožavatelj doviknuo kako „oduzima dah“. Reeves mu je uzvratio istom rečenicom, a cijela zgoda je postala viralna.

"Keanu je skočio iz auta i učinio to", objavio je Solomon na Twitteru. Reeves je napisao na transparentu "Stacey, oduzimaš dah!" i potpisao ga.

Ali to nije bilo sve. 54-godišnja zvijezda također je odvojila vrijeme za fotografiranje s obitelji vlasnice transparenta prije nego što je otišao na snimanje filma.

"Wow! Jučer se dogodilo ostvarenje sna! Znali smo da Keanu Reeves snima u ulici pa je moj sin rekao da moramo napraviti transparent koji kaže "oduzimaš dah". To smo to i učinili!", napisala je Stacey Hunt na Twitteru. "Nekoliko je automobila stalo, ali se onda zaustavio jedan automobil i on je izašao! Zapravo je stao! O moja nebesa!", oduševljena je Stacey.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.