Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
8. travnja 2020.
Spektakularni glazbeni doživljaj

Veliki koncert Damira Urbana danas na Malom Brijunu

Snimio Vedran KARUZA
Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 20. kolovoz 2017. u 12:54 2017-08-20T12:54:35+02:00

»Koncert će započeti intimnim, akustičnim dijelom koji će prerasti u spektakularni glazbeni doživljaj, a repertoar će obuhvatit sve najveće i najznačajnije klasike kompletne Urbanove karijere, od Laufera do Urban&4, ali i neke rjeđe izvođene skladbe s njegovih brojnih albuma«, stoji u najavi

ZAGREB Ovogodišnja 17. sezona Kazališta Ulysses ugostit će u nedjelju 20. kolovoza Damira Urbana, koji će u jedinstvenom ambijentu Tvrđave Minor na Malom Brijunu održati veliki koncert najavljen kao spektakularni glazbeni doživljaj koji će obuhvatiti sve najveće i najznačajnije klasike kompletne karijere kultnog riječkog glazbenika.

Kako se ističe u najavi, Urbana će na koncertu pratiti njegova poznata glazbena četvorka koju čine Sandi Bratonja, Marco Bradaschia, Luka Toman i Saša Markovski.

»Koncert će započeti intimnim, akustičnim dijelom koji će prerasti u spektakularni glazbeni doživljaj, a repertoar će obuhvatit sve najveće i najznačajnije klasike kompletne Urbanove karijere, od Laufera do Urban&4, ali i neke rjeđe izvođene skladbe s njegovih brojnih albuma«, stoji u najavi.

Damir Urban čest je gost Kazališta Ulysses, a ove je sezone, osim sudjelovanja u predstavi »Antigona» Lenke Udovički, kreirao i glazbu za premijernu predstavu 17. sezone »Doručak šampiona» u režiji Aleksandra Švabića.

Uoči koncerta izjavio je kako se iznimno raduje ponovnom nastupu na Malom Brijunu, koji mu je jedno od omiljenih mjesta i napresušan izvor inspiracije, a koncertom će nastojati maksimalno iskoristiti sve jedinstvene potencijale koje Tvrđava Minor pruža.

Brod iz Fažane za Mali Brijun polazi u 20,30 sati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.