Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 6
Sutra: 8° 8° 6
7. prosinca 2019.
Hakuna Matata

VIDEO Glazbena diva ponovno u studiju: Obožavatelji s nestrpljenjem čekaju novu glazbu

FOTO/Wikimedia Commons
FOTO/Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 1. srpanj 2019. u 8:00 2019-07-01T08:00:24+02:00

U slučaju da niste u toku s trenutnim planovima glazbene dive, ona će davati glas Nali u filmskom remakeu „Kralja lavova“.

Prvo nas je Beyoncé iznenadila Beychella / Homecoming Netflix dokumentarcem, a zatim je objavila „teaser“ za svoju izvedbu dobro nam poznate pjesme -  “Can You Feel Love Tonight”.

U slučaju da niste u toku s trenutnim planovima glazbene dive, ona će davati glas Nali u filmskom remakeu „Kralja lavova“.

Uz ovaj divan dodatak Disneyju, Beyoncé donosi i vokale za soundtrack, koji će sadržavati novu pjesmu, posebno skladanu za film.

Disney je ovaj tjedan objavio popis pjesama, a uz klasike poput “I Just Can't Wait Be King” i “Circle of Life” za sada postoji pjesma s oznakom “TBA”.

Sumnja se da je to nova pjesma Beyoncé, a redatelj Jon Favreau potvrdio je da "postoji pjesma koju je izvela i napisala u duhu produkcije zajedno s s Lebom M. i Hansom Zimmerom.", javlja Cosmopolitan.

Dodaje i da je pjevačica sa spomenutim dvojcem radila na nečemu „što osjeća da je ona, ali se slaže i sa filmom“. Nesumnjivo je da će pjesma biti nošena njezinim snažnim i prepoznatljivim vokalom, te praćena vrtlogom emocija koje „Kralj lavova“ svaki puta iznova probudi u gledateljima.

Nala u originalnoj verziji filma nije dobila toliko vremenskog prostora, pa će se ta greška ispraviti u ovoj ekranizaciji.

„Ovdje imamo priliku nadogradnje, pogotovo ženskih likova poput Sarabi (Alfre Woodard) i Nale (Beyoncé), koje će priča dublje istražiti“, dodao je Favreau.

Film nam stiže 19., a soundtrack kreće na streaming platforme 11. srpnja. Do tada, Hakuna Matata!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.