Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
8. prosinca 2019.
Predstavljanje

Neno Belan & Fiumens sutra točno u podne u riječkom Dallas Music Shopu

Foto: Damir Škomrlj
Foto: Damir Škomrlj
Autor:
Objavljeno: 28. ožujak 2017. u 10:02 2017-03-28T10:02:31+02:00

RIJEKA U Dallas Music Shopu Rijeka sutra će, točno u podne, biti održana promocija novog albuma Nene Belana & Fiumensa »Sanjaj«, nominiranog za Porin u kategoriji Najbolji album pop glazbe.

– Dođite na druženje s Nenom i Fiumensima, nabavite potpisani primjerak novog albuma, snimite selfie... Naravno, na promociji će i ostali albumi imati posebno sniženje. Prava prilika za upotpunjavanje kolekcije, poručuju iz Dallasa.

Na novom materijalu objavljenom šest godina nakon albuma »Oceana ljubavi« Belan je ostao vjeran ljubavnoj tematici i njegovanju pozitivnog sanjarskog pristupa. Na albumu »Sanjaj« nalaze se i poznati hitovi »Ulicama grada (Pjesma sreće)« s Ljetnim kinom, duet s Majom Posavec »Tvoj glas«, »Jer je pjesma dio nas« sa Zagrebačkog festivala 2015. godine, »Anđela, anđele« u kojoj surađuje s riječkim gitarističkim virtuozom Halom, »Nedir nad morem plavim« – jedna od rijetkih pjesama koju Belan ne potpisuje autorski, te zadnji singl »Sanjaj!« iz dječjeg mjuzikla »Čarobnjak iz Oza«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.