Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 26
Sutra: 10° 10° 26
28. siječnja 2020.
Uspješan koncert

Frajle nastupile u HKD-u na Sušaku i raspjevale dobro raspoloženu publiku

foto Sergej DRECHSLER
foto Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 16. ožujak 2018. u 22:35 2018-03-16T22:35:20+01:00

RIJEKA - Frajle su i ovoga puta napunile Hrvatski kulturni dom na Sušaku, s jednom razlikom - ovoga je puta u publici bilo nešto više pripadnika muškog spola nego na prethodnom koncertu.

Dobro je znano da žene vole Frajle. Vesele i raspoložene za šalu, odjevene u bijelo jer, kako su same rekle u šaljivom tonu spremne su za vjenčanje, Frajle su svojom izvedbom raspjevale publiku, ali je i dobrano zabavile oštroumnim šalama i anegdotama iz vlastita života.

Svaku od Frajli krasi dakako i posebni vokalni talent u što se publika uvjerila tijekom izvedbi pjesama, između ostalih i »Ljubav na dar«, »Meni trebaš ti«, »'Ko se to meni zaljubio«, »Ljubi, ljubi«, »Ne idi«, »Tvoja sam«, obrade »Imala je lijepu rupicu na bradi« te mnogih drugih.

Frajle: Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča doista znaju kako zabaviti publiku te i »patetične« pjesme o ljubavi uz dobru dozu humora preobraze u pravi mali skeč, show, uz nezaobilaznu šaljivu koreografiju, a jedna od anegdota koja je nasmijala publiku bila je i ona vezana za njihove početke, kad su se zvale »Dream girls« da bi se potom kao prave »frajerice« odlučile zvati Frajle.

Redali su se njihovi hitovi, publika je pljeskala, pjevala... Bio je to još jedan u nizu uspješnih koncerata Frajli u našemu kraju.

F01603ED1

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze