Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
20. listopada 2019.
Posebna projekcija

Završila turneja prve varaždinske komedije: Film ''Ufuraj se i pukni'' oduševio riječku publiku

Foto R. Brmalj
Foto R. Brmalj
Autor:
Objavljeno: 17. travanj 2019. u 22:34 2019-04-17T22:34:22+02:00

RIJEKA Prva varaždinska komedija »Ufuraj se i pukni« koju je u manje od dva tjedna u hrvatskim kinima pogledalo više od 15.000 ljudi, imala je posebnu projekciju u riječkom CineStaru. Riječ je o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja Ljubomira Kerekeša koji u njemu tumači i jednu od glavnih uloga. 

U sklopu turneje #pivicasglumcima kojom predstavljaju film, glavni glumci Jan Kerekeš i Zoran Pribičević družili su se s riječkom publikom na način koji nije čest. Dvojica simpatičnih glumaca gledatelje su dočekali na ulazu u kino, "cjepali" im karte i ugodnim razgovorom uveli ih u priču filma.

F1704BR2

Radnja »prve hrvatske komedije bez fige u džepu«, nastale prema istoimenoj hit-predstavi Kerekesh Teatra, prati braću Prišt, Krunu (Jan Kerekeš) i Krešu (Zoran Pribičević) koji se uz pomoć susjeda Črčeka (Ljubomir Krerekeš) pripremaju za prijemni ispit Akademije dramske umjetnosti. 

Sudeći po odličnoj gledanosti i reakcijama publike, film je pun pogodak. Komediju je odlično prihvatila i riječka publika koju su braća Prišt nasmijala zabavnom i simpatičnom pričom sa sretnim završetkom.

Druženje s publikom nastavilo se i nakon projekcije filma. Pribičević i Kerekeš fotografirali su se s mladim gledateljima, slušali komentare na film, a kao što je bilo i najavljeno, "pala" je i pivica s glumcima.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.