Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Ispis članka: U Dubaiju se prodaju najskuplje cipele na svijetu. Cijena obara s nogu - Novi List

NoviList.hr

U Dubaiju se prodaju najskuplje cipele na svijetu. Cijena obara s nogu

Basnoslovna cijena

28. rujan 2018 07:31

Bogate ljubiteljice najekskluzivnije obuće danas će konačno doći na svoje jer se u Dubaiju prodaju najskuplje pete na svijetu. Bogata se Pepeljuga još uvijek traži.

Izvor Facebook

Par ženskih cipela koje se smatraju najskupljima na svijetu danas idu u prodaju za - 17 milijuna dolara.

Raskošne cipele na petu izrađene su od zlatne patentne kože i svile te su ukrašene s 236 dijamanata, kao i s okruglim D-dijamantnim središnjim dijelom od 15 karata na vrhu svake cipele.

Pod nazivom "Passion Diamond", cipele pripadaju drugom setu obuće arapskog dizajnera Jade Dubai koji je zaposjeo naslovnice ranije ove godine sa svojom kraljevskom kolekcijom, isto u suradnji s brendom nakita Passion Jewellers, za čiji je par valjalo izdvojiti 286 000 dolara.

Jedinstvene cipele bit će izrađene po mjeri kupca, no prototip je napravljen u Italiji i samo će ga 50 odabranih potencijalnih kupaca moći vidjeti u jedinom svjetskom hotelu sa sedam zvjezdica - Burj Al Arabu u Dubaiju.

Odabrana skupina bogataša pozvana je vidjeti izbliza ovaj jedinstveni par za kojeg je trebalo devet mjeseci ručnog rada, a čak je i njihova oznaka unutra napravljena od zlata.

U čije ruke, odnosno, na čije noge će dospjeti ove besramno skupe cipele, saznat ćemo uskoro.