Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. listopada 2019.
Ispis članka: Srpskom makrou koji u zatvoru piše knjigu o elitnoj prostituciji stižu prijetnje: 'Ne spominji naša imena' - Novi List

NoviList.hr

Srpskom makrou koji u zatvoru piše knjigu o elitnoj prostituciji stižu prijetnje: 'Ne spominji naša imena'

Elita na nogama

24. travanj 2019 07:10

Napisao: P. N.

Foto iStock

Srpska elita strahuje od najave da uhićeni makro Mihajlo Maksimović iza rešetaka, gdje je pritvoren prije dva mjeseca, piše knjigu čiji je radni naslov - "Javna tajna".

U njoj će, tvrdi izvor Kurira, Maksimović otkriti mnoge tajne o srpskim biznismenima i političarima koji su koristili usluge elitnih prostitutki.

- Pojedinci koji su godinama koristili usluge Mihajlovih djevojaka pokušavaju da mu preko posrednika pošalju poruku u pritvor i da ga zamole da ih ne spominje. Većina njih strahuje od svojih supruga i toga da bi obitelji mogle saznati njihovu mračnu stranu. Istina je da Mihajlo mnogo zna - otkriva za Kurir Maksimovićev prijatelj.

Još nije poznato hoće li se u knjizi naći prava imena moćnika, iako ih, tvrde upućeni, neće biti teško prepoznati. Njegov odvjetnik Danilo Nikolić izjavio kako je Maksimović odlučio čitateljstvu otkriti sve nedoumice o elitnoj prostituciji i njemu kao čovjeku.