Novost u prostoru bivšeg Cash&Carrija

OTVORENJE KAO CJELODNEVNI EVENT Plodine još bliže kupcima na istočnom dijelu grada

Aneli Dragojević Mijatović

Na prve kupce danas nije trebalo čekati / Snimio Roni BRMALJ

Na prve kupce danas nije trebalo čekati / Snimio Roni BRMALJ

Danas se uz standardni prodajni asortiman, odnosno bogatu ponudu prehrambenih artikala i drugih proizvoda za kućanstvo, danas nudio i prigodni program za posjetitelje, uz balone, roštilj, pivo, DJ-a i muziku, te degustacija tartufa, mortadele i raznih delicija



RIJEKA Novi supermarket Plodina na Sušaku, u prostoru bivšeg Cash&Carrija, otvoren je danas, čime se ovaj riječki maloprodajni lanac još bolje tržišno pozicionirao na istočnom dijelu grada.


Novi prostor na odličnoj lokaciji Plodine su preuzele od Brodokomerca, a riječ je o 3.200 kvadrata prodajnog prostora i još 900 kvadrata skladišta.


Snimio Roni BRMALJ


Snimio Roni BRMALJ





Riječ je o 89. supermarketu Plodina, čak i nešto većih gabarita od njihovog standardnog formata, a cilj je, kako nam je potvrđeno, do kraja sljedeće godine ukupni broj supermaketa zaokružiti na stotinjak.


Inače, na prve kupce danas nije trebalo čekati, pa su već od jutarnjih sati brojni građani pohitali vidjeti što se u novouređenom dućanu nudi, s tim da se uz standardni prodajni asortiman, odnosno bogatu ponudu prehrambenih artikala i drugih proizvoda za kućanstvo, danas nudio i prigodni program za posjetitelje, uz balone, roštilj, pivo, DJ-a i muziku, te degustacija tartufa, mortadele i raznih delicija.


Upriličen je dakle pravi cjelodnevni “event” koji je privukao brojne kupce, stanovnike tog dijela grada, te poslovne partnere, dobavljače itd.


Inače, riječke su Plodine tvrtka koja je po profitabilnosti i prihodu u samom vrhu na području Primorsko-goranske županije, dok su na razini Hrvatske u branši maloprodaje na trećem, odnosno četvrtom mjestu.


Ambicija je, kako je svojevremeno izjavio vlasnik i predsjednik Uprave Plodina Mile Ćurković, nastaviti se širiti na tržištu maloprodaje u Hrvatskoj te zauzeti prvo mjesto. Plodine se šire organski, putem otvaranja vlastitih dućana u formi supermarketa, a svojevremeno je poručeno iz Uprave da traže i prilike za nove akvizicije.