Počele prijave

Carnival Snowboard Session održat će se 23. veljače

Ivana Kocijan

Foto: Marko Gracin

Foto: Marko Gracin

Jedinstveno natjecanje u Rijeku će opet dovesti najbolje vozače iz cijele regije koji će se natjecati za nagradni fond od 1.200 eura



RIJEKA Počele su prijave za ovogodišnji Carnival Snowboard Session. Natjecatelji se mogu prijaviti slanjem maila na [email protected] do 10. veljače.


Nakon nekoliko godina borbe s vremenom početkom veljače, organizatori su odlučili da će tradicionalno riječko snowboard događanje preseliti nekoliko tjedana kasnije – s početka na kraj veljače. Tako će 11. Carnival Snowboard Session biti održan u subotu, 23. veljače, na dobro poznatom mjestu – Gatu Karoline Riječke. Ovo jedinstveno natjecanje koje se boduje za završni poredak World Snowboard Toura, u Rijeku će opet dovesti najbolje vozače iz cijele regije koji će se natjecati za nagradni fond od 1.200 eura.


I ove godine organizatori su se ujedinili s organizatorima novosadskog City jama koje također snowboard dovodi u sam centar grada. Bodovi svih natjecatelja koji iskušaju obje gradske vožnje zbrajaju se, a najbolji će osvojiti unikatni sat Nixon. Okupljene će na Gatu zabavljati DJ-evi, animatori koji će komentirati natjecateljske vožnje te dijeliti zanimljive nagrade. Natjecatelji, publika i organizatori nakon dodjele nagrada zaputit će se na after party u Export Deltu na Carnival DJ Session.




Podsjetimo, Carnival Snowboard Session organiziraju Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke kako bi promovirali snowboard te sa željom da Rijeka svojim građanima i posjetiteljima ponudi drugu vrstu zimskih radosti i barem na jedan dan bude grad sa snježnom stazom najbliže moru.