Crikvenička tvrtka širi poslovanje

Jadran uzeo omišaljski hotel “Delfin” u desetogodišnji zakup

Nataša Car

Hotel Delfin/ Foto: arhiv

Hotel Delfin/ Foto: arhiv



CRIKVENICA Crikvenički Jadran nastavlja širiti svoje poslovanje. Nakon prošlogodišnje akvizicije Cluba Adriatic, Jadran je sada ugovorio desetogodišnji zakup hotela Delfin u Omišlju na otoku Krku, kao i dugotrajni zakup triju paviljona u Crikvenici koje će pripojiti Turističkom naselju Ad Turres.


– Ovime se povećavaju smještajni kapaciteti Jadrana d.d. za novih 139 smještajnih jedinica. Doda li se tome oko 300 novih jedinica u Baškom Polju, u ovogodišnjoj ljetnoj sezoni gostima će biti ponuđeno za trećinu više smještajnih kapaciteta nego lani – rekao je predsjednik Uprave Goran Fabris.


Paviljoni će već ovu sezonu dočekati uređeni. Njihovo uređenje dio je ukupnog uređenja hotela Ad Turres koje je u tijeku. »Dugoročni najam nam otvara mogućnost određenih investicijskih zahtjeva u idućem periodu«, naglasio je Fabris.




Što se tiče hotela Delfin, on se do ljeta neće obnoviti jer je do početka sezone ostalo tek par mjeseci. Hotel će ove sezone poslovati kao i prošle godine, a veći zahvati planirani su za sezonu 2020. Projekt obnove bit će prezentiran u nadolazećim mjesecima.