Miss Hrvatske

Senjani ponosni na Teu: Kako je grad pod Nehajem dočekao svoju “missicu”

Sandy Uran

Foto: Sergej Drechsler

Foto: Sergej Drechsler

Gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina novoj Miss Hrvatske uručio je skulpturu Kule Nehaj te omotnicu s pet tisuća kuna



SENJ Novookrunjena Miss Hrvatske Tea Mlinarić sinoć je u njenom Senju u dvorani Pučkog otvorenog učilišta »M. C. Nehajeva« dočekana dugim aplauzom njenih sugrađana, koji su je u velikom broju došli vidjeti i čestitati. Aplauzom i dignuti na noge iskazali su dobrodošlicu Tei na koju su izuzetno ponosni.


Doček su organizirali Grad Senj i Turistička zajednica Grada Senja, a tijekom večeri kroz koju je ulogu voditelja imao Ivan Prpić, u glazbeno-plesnom programu nastupili su Coffee Shop Acoustic trio koji je izveo poznate glazbene hitove, Baletna skupina Vile koja će 17. studenog nastupiti na Svjetskom natjecanju u Rimu, te Maja Dance Nation čija je članica svojevremeno bila i Tea, inače učenica Građevinske tehničke škole u Rijeci, koju u budućnosti zasigurno čeka uspješna manekenska karijera.


No prije toga čekaju je pripreme za finalno natjecanje na izboru za Miss svijeta 2017. koje će se krajem godine održati u Kini na otoku Sanya. U publici su sjedili i njeni roditelji mama Kristina i tata Nenad te sestra Tanja kojima se Tea, predstavnica Ličko-senjske županije na izboru najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, održanom u Ilirijinom event prostoru Arsenalu u Zadru ovom prigodom zahvalila rekavši:

– Zahvaljujem se svojim roditeljima i sestri na velikoj podršci, a i svima vama koji ste me ovdje večeras došli dočekati u ovako velikom broju. Buket cvijeća i prigodni poklon – skulpturu Kule Nehaj te omotnicu s pet tisuća kuna novoj Miss Hrvatske uručio je gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina. Uz tortu i pjenušac te u društvu čelnih ljudi grada, gradonačelnika, predsjednika Gradskog vijeća Grada Senja Željka Tomljanovića i direktora Turističke zajednice Viktora Samaržije te članova obitelji Mlinarić upriličena je svečana zdravica. Uslijedilo je druženje s misicom s kojom su se svi poželjeli slikati, i oni mali i oni nešto veći.