Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
6. prosinca 2019.
Ispis članka: Traži se počinitelj razbojništva, prepoznajete li ga? - Novi List

NoviList.hr

Traži se počinitelj razbojništva, prepoznajete li ga?

Policija traži pomoć

20. rujan 2019 22:08

Napisao: P. N.

Policija moli građane ukoliko imaju informacije o osobi s fotografije, odmah o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr

Foto MUP

 

U Viškovu je u trgovačkom centru, u srijedu,  21. kolovoza 2019. godine oko 18.10 sati, nepoznati počinitelj počinio kazneno djelo razbojništva, javlja PU primorsko-goranska. 

Policija posjeduje fotografije na kojima je nepoznata muška osoba, a koja se dovodi u vezu s počinjenjem navedenog kaznenog djela.

Nepoznati je muškarac starosti između 20 i 30 godina, visine oko 180 centimetara, srednje tjelesne građe i tamnije kratke kose, koji je tada bio odjeven u majicu kratkih rukava bijele boje, kratke hlače crne boje i tenisice crne boje.

 
Policija moli građane ukoliko imaju informacije o osobi s fotografije, odmah o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr.

Foto MUP