Strašno

Tinejdžer u Atlanti ubijen jer je pokucao na vrata pogrešnog stana

Portal Novilist.hr

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Tinejdžer u Atlanti je ubijen u petak ujutro, nakon što je pokucao na vrata stana za kojeg je mislio da su ulaz u njegov dom koji dijeli sa svojom djevojkom



ATLANTA – Omarian Banks (19) ubijen je u petak ujutro nakon što je zabunom pokucao na kriva vrata u stambenom kompleksu gdje se nedavno uselio sa svojom djevojkom.


Policija izjavljuje da je Banks dovezen ispred kompleksa oko 12:30 u petak. Kada se popeo stepenicama ispred stana za koji je mislio da je njegov, nazvao je svoju djevojku i rekao joj da mu otvori vrata. Ubrzo se počeo udaljavati od vrata. U istom je trenutku Darryl Bynes (32) uzeo pištolj i krenuo na balkon. Policija navodi da je nakon kratkog razgovora, upucao tinejdžera, prenosi UNILAD.


Michael Seiden je za „Channel 2“ razgovarao s Banksovom djevojkom, Zsakeriom Mathis.




Nazvao me kada je stigao do stana i rekao da otvorim vrata. To je naš posljednji razgovor“, izjavila je Mathis dodajući da se zabrinula kad ga nije čula da kuca na vrata, pa je izašla na trijem.


Čula sam udaljene glasove i pucanj i onda sam ga čula da je vrisnuo. Čula sam strah u njegovom glasu kada je uzviknuo ‘Žao mi je! Na krivim sam vratima!’ Muškarac je tad rekao: ‘Ne, nisi na pogrešnim vratima’ i onda sam čula još dva pucnja i nastupila je tišina“ prenosi UNILAD.


Dok se spustila na parkiralište, Banks je već umirao. „Okrenula sam ga. Uzdisao je, a oči su mu bile puno suza i krvario je.“ dodaje Mathis.


Za „Channel 2“ je izjavu dala i majka preminulog mladića, Lisa Johnson. Navodi da je slučaj besmisleni čin nasilja protiv njezinog sina, koji je bio glazbenik i upravo je započeo s novim poslom.


„Teško mi je shvatiti da bi netko mogao biti toliko zao i nauditi djetetu. Zastani i promisli prije nego povučeš okidač. Volio je život. Volio je svoju obitelj. Nije šala. Danas možeš biti ovdje, a da te sutra već nema“.


Prema policiji, Bynes im je prvotno rekao da je upucao mladića u samoobrani. Službenici su osporili izjavu činjenicom da je Bynes pucao s balkona dok je Banks pokušavao pobjeći. Bynes je optužen za ubojstvo i trenutno se nalazi u okružnom zatvoru Fulton, a pred sudca bi trebao stati u subotu, prenosi UNILAD.


Makayla Johnson, rođakinja Bynesa, za WSB je izjavila da ne misli da bi Bynesa trebalo optužiti za ubojstvo: „On je nevini otac petero djece. Štitio je svoju obitelj. Njegov je kamion ranije ovog tjedna ukraden, on sada samo pokušava zaštiti svoju obitelj.”



Obiteljski prijatelj Michael Wallace, opisuje ubijenog tinejdžera kao radišnog mladića koji nikada nikoga ne bi gnjavio. „On je samo dijete od devetnaest godina koje nije zaslužilo umrijeti, nije još niti započeo sa životom.“ U međuvremenu je na platformi GoFundMe postavljena mogućnost za uplatom donacija troškova sprovoda tinejdžera.