Bez težih posljedica

Sudar tri vozila na riječkom Bulevardu: Lančani sudar iza kamiona Čistoće

P. N.

snimio čitatelj Novog lista

snimio čitatelj Novog lista

 Ona nije na vrijeme primjetila da automobili ispred nje stoje pa je udarila u vozilo marke Hyundai, a ovo opet u vozilo Citroen. U oba automobila suputnice su dobile lakše ozlijede, a prva pomoć im je pružena na licu mjesta, javlja Maks Kosjek, čitatelj Novog lista.



Oko podneva na Bulevardu danas je zabilježena lakša prometna nesreća, u kojoj su sudjelovala tri vozila. Prema navodima našeg čitatelja koji se zatekao na licu mjesta, do nesreće je došlo u vrijeme dok je kamion Čistoće stajao na desnoj strani kolnika i prikupljao smeće iz okolnih kanti.


Iza kamiona su stajala dva vozila, čekajući trenutak da ga zaobiđu, ali iz pravca Trsata spuštalo se vozilo marke Renault Clio, kojim je upravljala vozačica.


– Ona nije na vrijeme primjetila da automobili ispred nje stoje pa je udarila u vozilo marke Hyundai, a ovo opet u vozilo Citroen. U oba automobila suputnice su dobile lakše ozlijede, a prva pomoć im je pružena na licu mjesta, javlja Maks Kosjek, čitatelj Novog lista.




Kosjek je na licu mjesta snimio i nekoliko fotografija prometne nezgode, koja je, srećom, završila bez težih posljedica za vozače i vozačice koji su u njoj sudjelovali. 


Pogledajte fotografije.