Nesreća na brzoj cesti

Sudar kamiona: Jedna osoba ozlijeđena, promet kroz Karlovac i dalje otežan

Hina

NL arhiva

NL arhiva

U karlovačkoj općoj bolnici saznaje se da je od trojice vozača samo jedan ozlijeđen i to lakše, te nije zadržan na liječenju



KARLOVAC Nakon sudara tri kamiona poslijepodne na brzoj cesti kroz Karlovac, na izlaznom traku čvora Karlovac u smjeru Zagreba vozi se u koloni s povremenim zastojima, izvijestio je u petak navečer Hrvatski autoklub (HAK).


Karlovačka policija obavještava sudionike u prometu da je djelomičnim micanjem kamiona, koji je bio na oba prometna traka, promet u večernjim satima pušten jednim trakom, ali je prometovanje i dalje otežano.


Glasnogovornica karlovačke PU Senka Staroveški izjavila je kako je u 19,30 sati promet i dalje otežan. Očekuje se dolazak dizalice za uklanjanje kamiona, rekla je dodavši kako se provodi i policijski očevid radi utvrđivanja uzroka sudara.




Staroveški je zamolila vozače, posebno one koji silaze s autoceste, da budu strpljivi i oprezni te da prate posebnu regulaciju prometa.


U karlovačkoj općoj bolnici saznaje se da je od trojice vozača samo jedan ozlijeđen i to lakše, te nije zadržan na liječenju.