Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 2
Sutra: 18° 18° 2
20. rujna 2019.
Ispis članka: Dječak koji je svirepo izbo svoju majku na slobodi, neki navode da je snimio selfie s onesviještenom žrtvom - Novi List

NoviList.hr

Dječak koji je svirepo izbo svoju majku na slobodi, neki navode da je snimio selfie s onesviještenom žrtvom

Brutalni napad

27. veljača 2019 21:34

Napisao: HINA

Foto S. Drechsler

 Sudac za mladež je nakon ispitivanja, uz mjere opreza, pustio na slobodu 14– godišnjeg dječaka koji je u utorak popodne nožem u Trilju izbo svoju 47– godišnju majku i nanio joj teške tjelesne ozljede.

Dječak koji je ispitan uz prisustvo odvjetnika na slobodi se ne smije približavati majci, a postupak protiv njega vodi se po Zakonu o sudovima za mladež.
Napad dječaka na majku navodno se dogodio u automobilu kojim ga je ona dovezla pred kuće njegova oca s kojim živi. Majka je dječaka pokupila pred školom i odvezla kući kada su se u automobilu posvađali, navodno zbog njegovih slabih ocjena. Prvi ubod nožem joj je zadao u automobilu, a nakon što je ozlijeđena žena uspjela pobjeći, potrčao je za njom i još ju je jednom ubo.
Neki mediji su objavili da je nakon što je krvava i onesviještena žena pala na pod snimio zajedničku fotografiju s njom te da je policija fotografiju pronašla u njegovom mobitelu