Strašno

Dječačić pao s balkona u Zagrebu, liječnici se bore za njegov život. “Čuo sam krikove”

P. N.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Dijete nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla, ispričao je svjedok



ZAGREB Dječak je pao s balkona s drugog kata zgrade u zagrebačkoj ulici Božidara Adžije. Hitno je prevezen u Klaićevu bolnicu, gdje je podvrgnut operaciji.


Liječnici se bore za njegov život.


– Riječ je o kraniocerebralnoj ozljedi sa višestrukim prijelomima lubanje. Ima i stabilnu ozljedu vratne kralježnice i ozljede pluća. Nakon operacije ide u intenzivnu njegu na daljnje liječenje i opservaciju, rekao je ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb prof.dr.sc. Goran Roić za 24 sata.




Svjedok je ispričao kako se sve odigralo oko 10.30 sati.


– Išao sam do frizera. U Ulici Božidara Adžije vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Dijete nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla, ispričao je.


Liječnici su dječaku pružili prvu pomoć i odmah ga odveli u bolnicu.


– Čuo sam krikove od mame dok su silazili, a kad su sišli dolje jecali su. Otac je također bio u šoku, čitavo vrijeme se držao za glavu, rekao je svjedok za 24 sata.