Manuel Štrlek

Nadam se da uz našu najbolju partiju do sada možemo pobijediti Španjolce

Igor Duvnjak

Manuel Štrlek/Foto Arhiva NL

Manuel Štrlek/Foto Arhiva NL

Atmosfera je odlična, naravno da vjerujemo u uspjeh. Imamo veliko samopouzdanje, stvarno smo klapa i možemo napraviti puno velikih stvari na ovome prvenstvu - rekao je strijelac 11 pogodaka protiv Bahreina



RIJEKA Manuel Štrlek proglašen je igračem utakmice protiv Bahreina, postigao je 11 pogodaka. Najbolji igrač hrvatske rukometne vrste u ogledu s autsajderom Bahreinom smatra da “kauboji” nisu bez šansi protiv Španjolaca večeras od 20.30 sati.


– Čestitam dečkima na četiri odigrane utakmice, igrali smo jako dobar rukomet, sada idemo po ono najvažnije, po četiri boda za drugu fazu natjecanja. Bit će jako teško. Španjolci su iskusna ekipa, ali nadam se da ih uz našu najbolju partiju do sada možemo pobijediti. Minutaža je dobro raspoređena kod svih igrača, za svježinu i snagu ne bi trebalo biti problema. Španjolci igraju jako dobru obranu, kradu puno lopti, suparnici uvijek imaju puno promašenih šuteva i tehničkih pogrešaka, što oni jako dobro kažnjavaju u tranziciji. Atmosfera je odlična, naravno da vjerujemo u uspjeh. Imamo veliko samopouzdanje, stvarno smo klapa i možemo napraviti puno velikih stvari na ovome prvenstvu – rekao je Štrlek.