Kovačić posrednik

Modrić odbio prepustiti ‘desetku’ Hazardu u Real Madridu: ‘Ma, samo sam se šalio’

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

Hazard, 28-godišnji ofenzivni igrač, došao je iz Chelsea te je u četvrtak prvi put istrčao na Santiago Bernabéu u bijelom dresu s natpisom »Hazard« ali bez broja



MADRID Belgijski nogometni reprezentativac Eden Hazard, koji je u četvrtak predstavljen u Real Madridu, htio je dres s brojem 10 kojeg nosi Luka Modrić no kapetan hrvatske reprezentacije odbio mu ga je ustupiti.


Hazard, 28-godišnji ofenzivni igrač, došao je iz Chelsea te je u četvrtak prvi put istrčao na Santiago Bernabéu u bijelom dresu s natpisom »Hazard« ali bez broja.


Na konferenciji za medije novinari su ga upitali koji bi broj volio nositi na dresu. Odgovorio je kako je htio »desetku«.




»Imao sam sreću razgovarati s Modrićem preko (suigrača u Chelseau) Kovačića, te sam ga u šali upitao da li bi mi ju prepustio. Odgovorio mi je da ne bi. Moram potražiti drugi broj no to sada nije najvažnije. Najvažnije je igrati u ovom dresu, s ovim grbom«, rekao je Hazard.


On je nosio broj 10 tijekom posljednjih šest sezona u Chelseau premda je u početku kada je došao imao broj 17.


Luka Modrić, dobitnik nagrade Zlatna lopta za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, nosi »desetku« u Real Madridu od ljeta 2017. godine. Hrvatski 33-godišnji vezni igrač ondje je od 2012. godine.


Nakon što je bio potvrđen transfer Hazarda iz Chelsea u Real Madrid, u klupskoj trgovini madridskog kluba počeo se prodavati njegov dres s brojem 7. No taj broj još uvijek ondje nosi napadač Mariano Díaz. Prije njega je broj 7 nosio najbolji strijelac u povijesti kluba Cristiano Ronaldo.