Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
20. siječnja 2020.
Ispis članka: MATJAŽ KEK 'Veseli me svaka pobjeda Rijeke. Kad ću na neku utakmicu? Ne znam, nisam imao namjeru...' - Novi List

NoviList.hr

MATJAŽ KEK 'Veseli me svaka pobjeda Rijeke. Kad ću na neku utakmicu? Ne znam, nisam imao namjeru...'

Intervju

26. ožujak 2019 07:06

Napisao: Ivan Volarić

Foto Ivica Tomić

S bivšim trenerom Rijeke razgovarali smo nakon nedjeljnog domaćeg remija slovenske reprezentacije u kojoj je našao novi posao kao izbornik. Veliki intervju čitajte u današnjem tiskanom izdanju Novog lista, a naravno - nezaobilazna tema morala je biti i NK Rijeka.

Pratite Rijeku?

– Normalno da pratim! Kada imam vremena pogledam utakmice. Rijeka je dokazala da je druga ekipa u HNL-u iza Dinama. Veseli da se afirmiraju mladi igrači...

Predsjedniku Damiru Miškoviću je vjerojatno konačno srce na mjestu kada su u pitanju mladi igrači?

– Treba biti izuzetno oprezan s mladim igračima koji su već dugo u kadru, poput Bušnje i Lepinjice, a koji su sada izletjeli. Opet treba razmišljati i o tome da si ovisan o prodaji... Na Rujevici mogu svi biti mirni, strašno se veselim kada Rijeka pobjeđuje!

Kada ćete navratiti na Rujevicu, pogledati neku utakmicu?

– Ne znam, nisam imao namjeru... Možda kada Stojanović zaigra s Dinamom ili kada uhvatim malo više vremena. Veselimo se i mi koji smo otišli iz Rijeke svakoj pobjedi, svakom dobrom nastupu i svakom mladom igraču.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Novog lista...