Ususret Izbornoj skupštini

Dario Šimić i službeno kandidat NS Županije splitsko-dalmatinske za predsjednika HNS

Hina

Dario Šimić / Snimio Vedran KARUZA

Dario Šimić / Snimio Vedran KARUZA

»Na večerašnjoj skupštini Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske nazočilo je 186 izaslanika od kojih je u javnom glasovanju 184 podržalo Šimića za kandidata za predsjednika HNS-a, dok su dva izaslanika bila suzdržana, a to znači kako je on sada i službeno naš kandidat za tu dužnost«, rekao je Erceg



SPLIT Skupština Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske u ponedjeljak je i službeno odlučila kandidirati Darija Šimića za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, potvrdio je za Hinu Marko Erceg predsjednik tog županijskog nogometnog saveza.


»Na večerašnjoj skupštini Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske nazočilo je 186 izaslanika od kojih je u javnom glasovanju 184 podržalo Šimića za kandidata za predsjednika HNS-a, dok su dva izaslanika bila suzdržana, a to znači kako je on sada i službeno naš kandidat za tu dužnost«, rekao je Erceg.


Predsjednik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske dodao je kako je na večerašnjoj Skupštini također odlučeno da on bude kandidat za člana Izvršnog odbora HNS-a.




Večerašnja odluka županijskog splitsko-dalmatinskog nogometnog savez o službenoj kandidaturi Šimića za predsjednika HNS-a uslijedila je nakon što je Izvršni odbor tog županijskog saveza prošlog tjedna (28. studenog) jednoglasno podupro Šimićevu kandidaturu za predsjednika HNS-a.


Kandidat za predsjednika HNS-a mora imati podršku od najmanje devet županijskih saveza. Izbori za vodstvo HNS-a održat će se na Izbornoj skupštini tog saveza sazvanoj za 22. prosinca ove godine.