Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Ispis članka: Tottehnam? Pokušavam se što manje obazirati i zamarati s tim stvarima - Novi List

NoviList.hr

Tottehnam? Pokušavam se što manje obazirati i zamarati s tim stvarima

Ivan Lepinjica

25. svibanj 2019 09:58

Napisao: Denis Frančišković

Ne postoji nikakav pritisak, pokušavam se na te stvari što manje obazirati. Pokušavam što više pažnje posvećivati svojoj igri i ne zamaram se puno s tim - zaključuje staloženi Lepinjica.

Ivan Lepinjica/Foto Arhiva NL

RIJEKA Ivan Lepinjica, dragulj kluba s Rujevice, u Koprivnici će danas biti predvodnik mladog riječkog vala.

- Idemo u Koprivnicu opušteni i rasterećeni, nemamo neki poseban pritisak što se tiče bodova. Ali to ne znači da nećemo dati svoj maksimum i pokušati ovu sezonu zatvoriti pobjedom - ističe Lepinjica dodajući kako je u najnovijem velikom uspjeha ključnu ulogu odigrala vjera cijele momčadi, ali i velik impuls s tribina. Riječani su na Drosini igrali praktički u domaćinskom ambijentu, momčad i tribine dodatno su se sljubile u najboljem mogućem trenutku. Navijači su uistinu bili pravi, osjetili su da moraju pomoći i pogurati momčad više nego ikad.

- Svi smo mi vjerovali, a najbitnije je da su navijači stajali iza nas. Trener i stručni stožer su vjerovali u nas, a i mi sami u tu pobjedu. A i taktički smo odigrali jednu jako dobru utakmicu - dodaje Lepinjica kojeg u posljednje vrijeme prate brojni menadžeri.

U Puli su među njima bili i izaslanici Tottenhama.

- Ne postoji nikakav pritisak, pokušavam se na te stvari što manje obazirati. Pokušavam što više pažnje posvećivati svojoj igri i ne zamaram se puno s tim - zaključuje staloženi Lepinjica.