Pao je i potopis

GOTOVO JE! Rijeka i New York City potvrdili transfer Brazilca Hebera

P. N.

Hvala svima u klubu na vremenu koje sam proveo u Rijeci. Bilo mi je stvarno predivno, hvala suigračima, stručnom stožeru, svim ljudima u klubu. Hvala i predsjedniku Damiru Miškoviću na svemu, bio je ovo stvarno lijep period života za mene - rekao je Heber Araujo dos Santos za Rijekine stranice



RIJEKA Službene stranice riječkoga prvoligaša iz New York Cityja potvrdile su da je transfer Brazilca Heber Araujo dos Santos zgotovoljen. Donedavno najbolji napadač Rijeke postao je novi igrač MLS prvoligaša, a na službenim stranicama prvoligaša s Rujevice osvanula je kratka oproštajna vijest garnirana s Heberovom izjavom.


“Heber Araujo dos Santos više nije igrač Rijeke. Brazilski napadač karijeru će nastaviti u New York Cityju, klubu koji nastupa u američkoj MLS ligi.


Heber je u redove Rijeke stigao u lipnju 2017. godine iz Slaven Belupa, te je odigrao 52 utakmice postigavši 27 pogodaka uključujući i jedan u europskim nastupima kada je prekrasnim udarcem donio Rijeci vodstvo u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka protiv Olympiacosa u Ateni.




– Hvala svima u klubu na vremenu koje sam proveo u Rijeci. Bilo mi je stvarno predivno, hvala suigračima, stručnom stožeru, svim ljudima u klubu. Hvala i predsjedniku Damiru Miškoviću na svemu, bio je ovo stvarno lijep period života za mene, rekao je Heber Araujo dos Santos.


HNK Rijeka Heberu želi puno sreće u nastavku karijere”, stoji na stranicama HNK Rijeke.


Ono što nisu još objavili ni Rijeka, a ni New York Cityu su financijski uvjeti pod kojima se odigrao ovaj transfer. Ovisno o izvoru špekulira se o iznosu od dva do četiri milijuna eura na ime odštete, u svakom slučaju manje nego što su na Rujevici priželjkivali…