Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Ispis članka: VJENČANJE U ZRAKU Na njihov pir pozvani su svi bivši i bivše - Novi List

NoviList.hr

VJENČANJE U ZRAKU Na njihov pir pozvani su svi bivši i bivše

J.Lo i Alex Rodrigez

25. rujan 2019 12:47

Napisao: P. N.

Foto: Instagram

Nije tajna da će se pjevačica Jennifer Lopez i Alex Rodriguez uskoro vjenčati, ali jako je malo poznatih detalja o tome kako će njihovo vjenčanje izgledati.

Zna se samo da Jeniffer vodi glavnu riječ oko svega, a Alex u šali priznaje kako samo klima glavom. Informacije stižu na kapaljku i tek nakon što se Alex »slomi« pred nasrtljivim pitanjima novinara.

Tako je bivši igrač bejzbola već otkrio kako će se vjenčanje najvjerojatnije dogoditi u zraku, za vrijeme jednog dugog leta, a sad je najavio i kako su na vjenčanje pozvani i svi njihovi bivši partneri.

– Bivši su pozvani na vjenčanje. Svi su uključeni. Što više, to bolje!

Na njihovom vjenčanju, čiji je datum još nije objavljen, mogli bi doći Marc Anthony s kojim je J.Lo bila u braku od 2004. do 2014. godine i s kojim ima dvoje djece, 11-godišnje blizance Maxa i Emmu.

Očekuje se i Alexova bivša supruga Cynthija Scurtis koja je majka njegovih dviju kćeri, 14-godišnje Natashe i 11-godišnje Elle.

S obzirom da je ovo J.Lo četvrti brak pozvani su i njezin prvi suprug Cris Judd za kojeg je bila udana od 2001. do 2003. godine, te glumac Ojani Noua s kojim je bila u braku samo godinu dana, od 1997. do 1998. godine. 

ddd