Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 26
Sutra: 9° 9° 26
25. siječnja 2020.
Ispis članka: Popularna Tara Thaller se pohvalila novim uspjehom: Korak je bliže ostvarenju svoje želje - Novi List

NoviList.hr

Popularna Tara Thaller se pohvalila novim uspjehom: Korak je bliže ostvarenju svoje želje

Upisala akademiju

22. rujan 2019 10:47

Napisao: Sanda Milinković

Osim po ulogama u serijama i filmovima, mladu glumicu pamtimo i po pobjedi u emisiji "Zvijezde pjevaju".

FOTO/Tara.Thaller Instagram

Mladu zagrebačku glumicu Taru Thaller (21) gledatelji su prvi put na ekranu mogli vidjeti u ulozi Zagonetne djevojke u nastavku filma o Koku “Ljubav ili smrt”, kada je imala tek petnaest godina. Odličnu je ulogu ostvarila i u dramskoj seriji Jelene Veljače “Pogrešan čovjek” ali i u prvoj domaćoj seriji na popularnom HBO-u, “Uspjeh”, redatelja Danisa Tanovića. Glumila je i u filmu “Ibiza” te seriji “Čuvar dvorca”.

Osim po ulogama u serijama pamtimo je i po nastupima u emisiji "Zvijezde pjevaju", gdje je u finalu odnijela pobjedu s pjevačem Dinom Jelusićem. S Biografije doznajemo da je Thaller oduvijek željela biti glumica, ali nakon završene gimnazije nije prošla prijamni ispit za studij glume.

Da će joj se želja na kraju ipak ostvariti, otkrila je sama glumica novom objavom na svom Instagram profilu. Thaller je na Insta Storyju objavila potvrdu o tome da je primljena na prvu godinu studija glume na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Iako se mlada glumica do sada već dokazala svojim ulogama, ne sumnjamo da će joj Akademija otvoriti mnoga vrata, stoga joj želimo puno uspjeha i čestitamo na ostvarenju jedne od mnogih životnih želja. 

FOTO/Thaller, InstaStory