Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
25. siječnja 2020.
Ispis članka: Nitko ne skida pogled s njezinih trbušnjaka! Jennifer Lopez treninzima rastura mlađu konkurenciju. - Novi List

NoviList.hr

Nitko ne skida pogled s njezinih trbušnjaka! Jennifer Lopez treninzima rastura mlađu konkurenciju.

Jenny from the block

13. siječanj 2019 08:05

Napisao: P. N.

https://www.instagram.com/p/BsgtDi7ASW1/

Photo: Pinterest

Najskuplja guza na svijetu, popularna pjevačica i glumica Jennifer Lopez, i na pragu pedesete godine plijeni pažnju fantastičnim trbušnim mišićima. Na svom je Instagram profilu objavila da uz novu opremu za vježbanje uvijek ostaje motivirana.

Deveta najbogatija žena na svijetu, prema Forbesovoj listi, odličnu liniju duguje satima koje provodi u teretani i pravilnoj prehrani. Prema nedavnim medijskim natpisima, Jennifer se drži stroge dijete i još strožih treninga. U korist joj svakako ide i što je njezin dečko redovito u teretani, pa joj pravi društvo. Lopez je u intervjuu za Harper`s Bazaar izjavila da se prije nekoliko godina odrekla kofeina i alkohola. Jede nisko kaloričnu hranu, a najčešće obročnu salatu. Vrlo često jede i ribu uz puno povrća. Jennifer naglašava da je najvažnija hidratizacija, pa stoga pije mnogo vode. Popularna pjevačica naglašava da svakodnevno vježba, a najdraži dio dana za teretanu joj je jutro. 

J.Lo, / Pinterest