Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. kolovoza 2019.
Ispis članka: Najiščekivaniji u regiji? Severina objavila album "Halo" i spot za naslovnu pjesmu. Pogledajte - Novi List

NoviList.hr

Najiščekivaniji u regiji? Severina objavila album "Halo" i spot za naslovnu pjesmu. Pogledajte

Digitalno izdanje

1. veljača 2019 15:08

Napisao: Portal Novilist.hr

Pjesme su nastale u protekle tri godine, a izabrala sam ih tako što bih se prvo zamislila s njima pred publikom, rekla je Severina

Severina u sceni iz spota za pjesmu "Halo"

RIJEKA Severinin album 'Halo', koji već duže vrijeme slovi na najiščekivaniji album u regiji, na radost njezinih brojnih obožavatelja, od danas je dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama za slušanje glazbe.

Kako je i najavljeno, u drugoj polovici veljače, svoje će svjetlo dana ugledati i u fizičkom obliku u izdanju Dallas Recordsa, a na njemu se nalazi 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za jednu od dosad neobjavljenih pjesama, po kojoj album i nosi naziv – 'Halo', danas točno u podne je premijerno objavljen i spot.

Pjesmu 'Halo' potpisuje Jala Brat, autor nedavnih Severininih hitova 'Magija', 'Tutorial' i 'Otrove' čiji ukupan broj pregleda na YouTube-u iznosi čak 126 milijuna, dok spot za pjesmu potpisuje redatelj Petar Pašić.

''Pjesme su nastale u protekle tri godine, a izabrala sam ih tako što bih se prvo zamislila s njima pred publikom.

Hvala svim mojim divnim, vrijednim i strpljivim autorima i suradnicima, koji su mi pomogli da napravimo 'Halo': Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević; Tonči i Vjekoslava Huljić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Giorgos Sampanis'', poručila je Severina.