Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Ispis članka: Megan Fox objasnila zašto njezin sedmogodišnji sin nosi haljine - Novi List

NoviList.hr

Megan Fox objasnila zašto njezin sedmogodišnji sin nosi haljine

Obiteljski trenuci

15. listopad 2019 07:55

Napisao: P. N.

Fox je objavila fotku koja prikazuje zabavne kostime koje su njezina djeca odjenula za tu večer.

FOTO/Megan Fox Instagram

Glumica Megan Fox (33) podijelila je rijetku obiteljsku fotku na kojoj pozira sa suprugom Brianom Austinom Greenom i njihovih troje djece, Journey (3), Bodhi (5) i Noah (7). Fotka je snimljena tijekom nedavnog obiteljskog putovanja u Disneyland povodom proslave Noći vještica, prenosi InStyle.

Fox je objavila fotku koja prikazuje zabavne kostime koje su njezina djeca odjenula za tu večer, a usput se i našalila o tome koliko je teško uhvatiti pravu obiteljsku fotku.

“Noć vještica u Disneylandu je uvijek zabavna, ali mogu li imati bar JEDNU fotku gdje svi gledaju u kameru i rade donekle normalnu facu?", napisala je kraj fotke. U prvoj obiteljskoj fotki, glumica s djecom pozira na vrtuljku, a njezina najmlađa Journey u crvenom i žutom kostimu zmaja, gleda negdje u daljinu.

Fox je objavila i fotke čitave obitelji na kojoj Green u rukama drži Journey, a ispred Fox stoje Noah u kostimu vještice te Bodhi odjeven poput kostura.

Glumica je nedavno pričala o tome da ohrabruje Noah da odjene što želi, uključujući i haljine - unatoč negativnim komentarima njegovih školskih vršnjaka. "Ponekad se sam oblači i voli odjenuti haljine. Šaljem a u potpuno liberalnu i hippie školu, ali čak i u Kaliforniji, mladi dečki govore da dječaci ne nose haljine i da ne nose odjeću u rozoj boji. Jednu je haljinu dva dana nosio u školi, a kada je došao kući pitala sam ga kako je bilo i jesu li njegovi prijatelji u školi nešto komentirali. Rekao mi je da su mu se dečki smijali, ali da ga nije briga jer voli haljine", rekla je Fox.

FOTO/Megan Fox Instagram

Glumica je otkrila i da Noah ponekad ima utjecaja na njezino oblačenje. "Dizajnira, voli crtati i vrlo je talentiran. Ali, on ipak ima tek šest godina pa je jednom prilikom, dok sam probavala krasnu žutu haljinu, podignuo njezin rub i ustvrdio da izgleda poput pelene. Rekla sam mu da to nije stil koji ćemo odabrati za taj put, ali možda hoćemo drugi put", izjavljuje Fox.

FOTO/Megan Fox Instagram

Fox i Green su vrlo privatni kada je riječ o njihovoj djeci, ali 2017. godine, Green se otvorio za  "Hollywood Pipeline’s Straight from the Source" o tome kako se njegov najstariji sin izražava. "Čuo sam od nekih ljudi da ne odobravaju što nosi haljine. Kažem im d ame nije briga, on ima četiri godine i ako ih želi nositit, nosit će ih. Bilo da su to haljine, naočale ili papuče... to je njegov život, to nije moja odjeća. Mislim da u dobi od četiri ili pet godina, trebao bi se zabavljati. Nikome ne šteti njegova odjeća, tako da - ako želi nositi haljinu, odlično za njega", rekao je Green kojeg pamtimo iz serije "Beverly Hills", a prenosi InStyle.

FOTO/Megan Fox Instagram