Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 4n
Sutra: 10° 10° 4n
17. veljače 2020.
Ispis članka: Čavajda pobjednik prve emisije Plesa sa zvijezdama - Novi List

NoviList.hr

Čavajda pobjednik prve emisije Plesa sa zvijezdama

Show HTV-a

3. studeni 2013 08:41

Napisao: Portal Novilist.hr

 Show je napustio Damir Hoyka i njegova partnerica Tihana Marijaščić

Foto HRT

ZAGREB Prva emisija 8. sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama donijela je i prvo ispadanje – show je napustio Damir Hoyka dok je  najviše bodova žirija za svoj nastup osvojio  Mislav Čavajda.

 

Damir i njegova plesna partnerica Tihana Matijaščić za svoju su izvedbu slowfoxa dobili 17 bodova žirija. Damir nije bio razočaran. "Ja sam ušao u show bez ikakvih očekivanja, bilo je lijepo. Naučio sam nešto što mi je bilo tabula rasa prije nego što sam krenuo i izašao sam iz njega bogatiji za dva plesa, nova prijateljstva i iskustva", rekao je Damir u svojim prvim dojmovima nakon ispadanja.

Najbolji Mislav Čavajda za svoj je cha cha cha dobio 36 bodova i pohvale žirija. "Vrlo sam zadovoljan, ali  ovo je malo i nezahvalna pozicija, jer zove na pobjedu, nameće jako veliki presing, a previše presinga može rezultirati i nekim kiksom. Puno sam vježbao, bilo mi je bitno da se osjećam dosta sigurno. Dojmovi iz emisije su sjajni, baš mi se nekako čini da bi ovo mogao biti najzabavniji period mog života", rekao je Mislav.

Drugoplasirani bili su Iva Mihalić i Robert Schubert, koji su za svoj cha cha cha dobili 33 boda. "Ovo mi je prvo natjecanje ikad u životu. Prva ideja mi je bila idem i to probati", komentirala je Iva.

 

Ornela Vištica i Marko Herceg plesali su slowfox, za koji su dobili 29 bodova i pohvale žirija. 

Nevena Rendeli i njezin partner Patrik Majcen večeras su sa 27 bodova bili na 4. mjestu koje im je žiri dodijelio za njihov slowfox. Tek jedan bod iza njih, s 26 bodova, bili su Ronald Braus i Ana Domišljanović koji su plesali cha cha cha.  Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić  plesali su  cha cha cha, i dobili  24 boda te zauzeli 6. mjesto po broju bodova, no Žanamari je bila zadovoljna. "Zaboravila sam na sve drugo, stvarno sam uživala. U ovo vrijeme koje smo trenirali ne mogu se čuda naučiti, ali mi smo stvarno napredovali i ja sam zadovoljna".

S njima izjednačeni po broju bodova bili su Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit sa 24 boda koji su otplesali slowfox. "Ovih 6 tjedana je bilo teško, ali vrlo ugodno. Jedno lijepo iskustvo koje bih svakom poželjela", rekla je Sanda.

Dva boda iza njih, sa 22, bili su popularni Giuliano  i njegova partnerica Marija Stošić koji su plesali cha cha cha. "Bitno je da idemo dalje. Suci nas baš nisu obdarili s dobrim ocjenama, ali dali smo sve od sebe. Najvažnije je da smo stvarno uživali i zabavljali se", rekao je Giuliano.

Janko Popović Volarić i Valentina Walme za svoj su slowfox  dobili 20 bodova.

Posebna gošća prve emisije bila je Jelena Rozga, a druga emisija na rasporedu je sljedeće subote kada nas očekuje novo ispadanje. Tko će biti najbolji, a tko ispasti doznajte 9. studenoga na HRT 1 iza 20 sati.