Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4
Sutra: 8° 8° 4
20. siječnja 2020.
Ispis članka: Za urbane djevojke: Nova kampanja Zorana Aragovića za BiteMyStyle - Novi List

NoviList.hr

Za urbane djevojke: Nova kampanja Zorana Aragovića za BiteMyStyle

STREET STYLE

26. studeni 2017 09:00

Napisao: P. N.

Dizajner je za aktualnu sezonu osmislio urbanu street style kolekciju sa sportskim elementima. Kolekcijom dominiraju oversized kaputi, tunike s kapuljačama i hlače širokog kroja midi dužine

Foto Denis Butorac

Dizajner Zoran Aragović koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design snimio je kampanju za aktualnu kolekciju jesen-zima 2017/18 nedavno prikazanu u sklopu Bipa Fashion.hr-a.

Dizajner je za aktualnu sezonu osmislio urbanu street style kolekciju sa sportskim elementima. Kolekcijom dominiraju oversized kaputi, tunike s kapuljačama i hlače širokog kroja midi dužine. Elementi koji se provlače kroz kolekciju su trake u raznim bojama koje se najčešće koriste na sportskim dresovima no u Aragovićevoj priči one postaju elementi kojima ukrašava odjeću na svoj prepoznatljivi način.

Foto Denis Butorac

Prvi dio kolekcije sastavljen je od kombinacije crne i bijele dok u drugi dio dizajner na tu bazu dodaje boje poput plave, roze i žute i to u metaliziranim varijantama. Tkanine koje dizajner koristi su uglavnom one koje su zapravo i učestale u sportskoj modi poput felpe, štepanih materijala za kapute ili bomber jakna, mrežica i neoprena. Uz trake u bojama Aragović je osmislio i svoj print s već prepoznatljivim BITE ME natpisom koji se pojavljuje na tajicama, neopren haljinama i jaknama.

Foto Denis Butorac

Forme su izrazito jednostavne s naglašenim volumenom, odjeća je izrazito nosiva i idealna za nošenje kao dnevna ali i kao večernja.

Foto Denis Butorac

Kao nadopuna kolekcije BiteMyStyle nam donosi kravate s natpisima koje se kombiniraju uz košulju i bomber jakne te torbe u formi ruksaka, pismo torbi ili one karakteristične za odlazak u teretanu no ovaj puta u Aragovićevoj interpretaciji.

Foto Denis Butorac

Glavna lica kampanje su modeli Tea Kramer i Lucija Putanec iz agencije Talia, a sam vizual upotpunjen je zanimljiv grafičkim i geometrijskim rješenjima koja su djelo fotografa Denisa Butoraca.