Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
14. prosinca 2019.
Najvjerniji prijatelj

Zlatni retriver spasio malu koalu, a ona se utaborila na njegovim leđima

Izvor Facebook
Izvor Facebook
Autor:
Objavljeno: 30. rujan 2018. u 14:50 2018-09-30T14:50:41+02:00

Kada je vlasnica pokušala odvojiti neočekivano združen dvojac, koala se jako uznemirila i nije htjela ostaviti svog psa čuvara

Vlasnica zlatnog retriva Ashe rekla da je "umrla od smijeha" kada je izašla na trijem svoje kuće u Victoriji i pronašla malenu koalu koja se smjestila na leđima njenog psa, prenosi Metro.

- Jadna Asha nije znala što da napravi, samo me je gledala tim svojim zbunjenim pogledom, rekla je vlasnica Kerry McKinnon.

Pretpostavlja da dok je Asha spavala na trijemu tijekom noći, malena je koala vjerojatno bila u potrazi za nečim toplim.

- Mislim da je mlada koala pala iz majčinog naručja i nije znala što učiniti. Asha je definitivno spasila koalin život tako što ju je ugrijala. Temperature u ovom području tijekom noći mogu ići ispod 5 stupnjeva. Zasigurno bi uginula da je ostala sama tijekom cijele noći, objasnila je McKinnon.

Kada je pokušala odvojiti neočekivano združen dvojac, koala se jako uznemirila i nije htjela ostaviti Ashu.

- Mislim da psi imaju zaštitnički instinkt. Koala nije htjela napustiti Ashina leđa. Kada smo je uzeli i omotali u dekicu, siktala je na nas, rekla je.

Na koncu je vlasnica koalu odvela veterinaru gdje se sada brinu o mladunčetu dok ne ojača ponovno kako bi bila spremna za povratak u prirodu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.