Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. studenoga 2019.
Malenog sisavca udario automobil

Vatrogasci spasili koalu disanjem usta na usta

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 22. kolovoz 2014. u 11:46 2014-08-22T11:46:53+02:00

Vatrogasci su uložili veliki napor kako bi pokušali koalu dohvatiti na stablu, ali je životinja prije izgubila svijet i strovalila se s drveta, ali je srećom pala na zaštitnu deku koju su pripremili ispod. Koalu su potom rendžeri države Victorije vratili u život masažom srca i disanjem usta na usta

MELBOURNE - Australski mediji u petak slave junačku gestu vatrogasaca i rendžera koji su teško ozlijeđenu koalu spasili disanjem usta na usta.

Malenog sisavca prvo je udario automobil u Langwarrinu, predgrađu Melbournea, a on se potom teško ozlijeđen popeo na visoko stablo gdje je ostao zaglavljen.

Vatrogasci su uložili veliki napor kako bi pokušali koalu dohvatiti na stablu, ali je životinja prije izgubila svijet i strovalila se s drveta, ali je srećom pala na zaštitnu deku koju su pripremili ispod. Koalu su potom rendžeri države Victorije vratili u život masažom srca i disanjem usta na usta. Operacija spašavanja odvijala se usred noći.

Životinjica je dobila ime Sean, po šefu vatrogasaca u Langwarrinu, zbrinuta je i veterinari kažu da će se najvjerojatnije oporaviti.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.