Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
9. prosinca 2019.
Neobične metode sigurnosti

Sumnjiv kovčeg izbezumio policajce: Nevjerojatan incident na talijanskom aerodromu zabavio putnike

Foto Twitter
Foto Twitter
Autor:
Objavljeno: 2. listopad 2018. u 20:00 2018-10-02T20:00:00+02:00

Policija je u zračnoj luci u Rimu napravila pravu pomutnju oko sadržaja jednog kovčega. Strani su putnici u čudu gledali što se događa, no Talijanima je naoko sve bilo normalno.

U talijanskoj zračnoj luci sumnjiv kovčeg izazvao je pravu pomutnju, no ne među putnicima, već policajcima. Srećom, cijeli događaj nije završio tragično, već komično, no talijanske bi snage sigurnosti ipak trebale malo poraditi na neobičnim metodama sigurnosti.

Naime, Mirror prenosi kako putnici koji su se našli na aerodromu u tom trenutku tvrde da je policija dignula u zrak jedan kovčeg kako bi otkrila da se unutra nalazi samo hrpa - kokosa.

Najbolji dio akcije je taj što je policija, uočivši potencijalno opasan kovčeg, putnike udaljila od njega na svega desetak metara, a zatim se bacila na otkrivanje sadržaja, tvrdi novinar Ned Donovan koji se našao na mjestu "zločina" i sve popratio na svom Twitter profilu.

Foto Twitter

- Čudesno, talijanska je policija upravo raznijela torbu punu kokosa i sada su ponovno otvorili aerodrom u Rimu. Toliko je toga u ovom incidentu bilo naprosto zabavno, a čak sam se i osjećao Talijanom. Raznijeli su ono za što su mislili da je bomba usred aerodroma, dok su ljudi stajali na udaljenosti od 10 metara, a kad su uništili kovčeg, samo su otišli i pustili da to netko počisti", napisao je Donovan.

Još jedan korisnik Twittera očito se našao u istom trenutku u zračnoj luci pa je podijelio i svoje iskustvo.

- Bio sam tamo baš u trenutku kad su rekli ljudima da izađu. Ja vani, skrivam se, držim nisko, a svi Talijani gledaju unutra i druže se posve normalno, napisao je očito još jedan strani putnik kojeg je cjelokupna situacija blago rečeno iznenadila.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.