Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
15. prosinca 2019.
Ultimativni fan

Potrošio 40.000 dolara da izgleda kao Michael Jackson: "Imam još ideja, ali doktori odbijaju"

Izvor: Instagram/Privatna fotografija
Izvor: Instagram/Privatna fotografija
Autor:
Objavljeno: 25. siječanj 2019. u 16:10 2019-01-25T16:10:00+01:00

Svaka operacija me približava cilju, rekao je Blanco 

Leo Blanco iz Argentine potrošio je više od 42.000 dolara na 11 operacija plastične kirurgije kako bi izgledao kao njegov idol - Michael Jackson.

Blanco, koji je zarađivao za život kao "ultimativni" imitator Michaela, prošao je brojne kozmetičke postupke, ali 22-godišnjak još uvijek nije zadovoljan svojim izgledom i ponovno će pod iglu.

- Svaka operacija me približava cilju, rekao je Blanco za Barcroft TV.

- Volio bih napraviti ˝facelifting˝, iako svi kirurzi to odbijaju jer kažu da nisam dovoljno star, kaže Leo te dodaje: To je stalna borba između onoga što moji roditelji žele, onoga što ja želim i onoga što su kirurzi spremni učiniti.

mj2

Njegova majka izjavila je da se boji za život svoga sina i da je njegova opsesija otišla predaleko: Ja odobravam da on bude obožavatelj Michaela Jacksona i oponaša ga, ali plastične operacije?

- Zabrinuta sam jer govori o operacijama tako opušteno kao da ide frizeru, ali ja se bojim da će umrijeti tijekom jedne od operacija. Njegova opsjednutost Jacksonom počela je kad je bio samo dijete i od tada se želio pretvoriti u pop pjevača, zaključila je.

mj4

- Nemoguće je napraviti samo jednu ili dvije operacije, želite više i više. Potrošio sam oko 30 tisuća dolara. Nije to ono što sam zamišljao, nego dosegnuti svoj san pa se isplati, rekao je Blanco, koji je čak nazvao i svoj dom Neverland, ima snove da bude najbolji imitator Jacksona na svijetu.

mj8

Zabavljač iz Buenos Airesa često dijeli videozapise i slike svog nastupa diljem Argentine na svom Instagram profilu na kojem ima više od 41.000 sljedbenika.

Pogledajte prilog:

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.