Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Prijevara

Odmor iz noćne more: uplatili hotel, a kada su došli ispred njega shvatili su da ne postoji

Photo/Unsplash
Photo/Unsplash
Autor:
Objavljeno: 26. siječanj 2019. u 8:38 2019-01-26T08:38:57+01:00

Britanska je obitelj šokirana Amerikom i navode da je to jedno strašno mjesto, a pogotovo Miami

Shelton Payne (29) iz Stockporta u Engleskoj, planirao je rođendansku proslavu svoje mame.

Za njezin šezdeseti rođendan, bukirao je četiri noćenja u odmaralištu u Miamiju. S njim je na avion krenulo još sedam članova obitelji, a četverodnevni odmor su platili oko 1.500 funti. Kada su sletjeli u Miami, pronašli su taksi i rekli mu lokaciju. 

"Taksist nas je čudno pogledao i rekao da misli kako je to mjesto zatvoreno. Obzirom na to da je bio nasmijan, zaključili smo da se šali", rekao je Shelton za Sun. 

No, kada se obitelj taksijem dovezla do odmarališta, imali su što vidjeti. Deauville Beach Resort je bio zatvoren i okružen metalnom ogradom. Na kraju su morali platiti 2,390 funti da bi se smjestili negdje drugdje. "Kada smo stigli ispred hotela, sve se promijenilo - od naših raspoloženja do osjećaja. Bio sam užasno ljut i samo sam razmišljao što bi bilo da je moja mama išla sama. Nazvali smo broj ureda preko kojeg smo rezervirali lokaciju, ali nismo nikoga dobili", objašnjava Shelton. 

Navodi da je osjećaj bio užasan, da su bebe koje su putovale s njima trebale hranu i vodu, a njegova je mama negdje morala sjesti i odmoriti. Nakon što su sat vremena tražili novi smještaj preko interneta, pronašli su ga u hotelu Beacon, ali puno skuplji. 

"Putovanje je bilo poklon mojoj mami za njen rođendan. Ovo je bilo prvi put da smo svi skupa krenuli na putovanje. Nadam se da nitko neće proći ovo što smo mi prošli. Amerika je vrlo opasno mjesto, pogotovo Miami.", dodaje Shelton za Sun. 

Na Facebook stranici Deauville Beach Resorta, posljednja objava datira iz 2017. godine, a ukupna ocjena korisnika im iznosi nešto više od 3.

Photo/Facebook

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.