Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4n
Sutra: 7° 7° 4n
18. siječnja 2020.
LoveSync

Ne znate kako partneru reći da bi vodili ljubav? Sada su izumili tipku za seks u spavaćoj sobi

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 13. veljača 2019. u 7:38 2019-02-13T07:38:21+01:00

Na platformama za crowdfunding mogu se naći mnogi dosjetljivi proizvodi koji mogu olakšati život, a jedan bi proizvod trebao poboljšati ljubavni i seksualni život parova, odnosno, stanje u spavaćoj sobi.

Kickstarter je lansirao novi proizvod pod nazivom LoveSync, koji je u suštini gumb koji možete pritisnuti da biste partneru dali do znanja da ste spremni na seks.

LoveSync namijenjen je ljudima koji žele seks sa svojim partnerima, ali im to ne žele reći, pa umjesto da kažu partnerici ili partneru svoje želje, oni će – stisnuti tipku.

Postoji tipka za svakog partnera s obje strane kreveta, pa kada osoba klikne svoju tipku, kojom poručuje da želi seks, morat će sačekati odgovor partnera da vide jesu li i oni spremni za seks, ili mogu dugo držati tipku i tako odbiti poziv.

Iz Lovesynca kažu da se tako parovi neće morati nositi s pokušajima iniciranja seksa i odbijanjem, jer ako vaš partner nije zainteresiran, ne postoji verbalna obavijest, prenosi The Verge.

Uređaj se može kupiti za 44 dolara, što je popust od 40 posto u odnosu na redovnu cijenu, a dostupne su i opcije kupovine više komada LoveSynca po većim popustima, a isporuka kreće u kolovozu ove godine.

Pogledajte reklamni video proizvoda:

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.