Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
27. siječnja 2020.
Sve nijanse crne

foto Dizajnerica Saša Maksimiljanović brend Maks prvi put predstavila na Ljubljana Fashion Weeku i oduševila

Foto Jure Makovec
Foto Jure Makovec
Autor:
Objavljeno: 8. studeni 2017. u 10:41 2017-11-08T10:41:00+01:00

Modele iz kolekcije za aktualnu sezonu Saša je nadopunila komadima iz najnovije kolekcije nakita grčkih brendova Aumorfia i Ioanna Liberta

Zagrebački brend MAKS po prvi puta se predstavio na Ljubljana Fashion Weeku. Dizajn Saše Maksimiljanović već je dobro poznat ljubljanskoj publici, s obzirom da se prodaje u srcu slovenskog glavnog grada.

Modele iz kolekcije za aktualnu sezonu Saša je nadopunila komadima iz najnovije kolekcije nakita grčkih brendova Aumorfia i Ioanna Liberta. Različite nijanse crne međusobno su se izvrsno nadopunjavale u igri slojevitosti i dekonstrukcije te pokazale Sašino avangardno viđenje mode za nadolazeće hladne zimske dane.

LJFW_nov17_Day1_photoJureMakovec_089 web
Hrvatski brend MAKS Ljubljana Fashion Weeku / Foto Jure Makovec i Danilo Kesić

Kolekcija naziva 3/33 osmišljena je iz 33 ideje, 33 crteža i 33 nijanse crne, a 3 zajedničke smjernice koje se najviše ističu u ovoj kolekciji su priča boja, funkcionalnost dizajna i dosljednost – budi svoja.

Foto Zvonimir Ferina

– Inače ne izlažem na tjednima mode jer nisam ljubitelj takvog vida prezentacije, ali Ljubljana je bila iznimka i jako sam zadovoljna sa svime. Organizacija, manekenke, lokacija, sve je bilo na nivou, bez nervoze i smireno. Prije par dana iz Grčke su stigle najnovije kolekcije nakita Aumorfia i Ioanna Liberta, koje su se idealno uklopile u aktualnu Maks kolekciju. Prezentirala sam samo dio svoje kolekcije i time zapravo predstavila presjek najprodavanijih modela. Dekonstrukcija, spajanje nespojivog, crna boja i slojevitost odlike su mog dizajna koji je iznimno nosiv, ali i pomalo avangardan, objasnila je Saša Maksimiljanović, dizajnerica i vlasnica brenda Maks.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze