Gin&Jabuka

Proslavite dolazak vikenda i zagrijte se uz gin s posebnim jesenskim dodatkom

P. N.

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Kombinirajte gin s jabukom i cimetom i uživajte u okusu.



Čitavo smo ljeto pisali o ginu kao najpopularnijem piću tijekom vruće sezone. Nema gdje se nije pio diljem obale i unutrašnjosti, a zahvaljujući odličnim receptima, gin možemo piti i u jesenskoj varijanti. Spoj omiljenog pića i namirnice po kojoj se “jesen poznaje” stiže s bloga SimplyJandk. Kombinirajte gin s jabukom i cimetom i zagrijte se tijekom nižih temperatura.


Sastojci


  • 50 ml gina


  • 100 ml tonika


  • 50 ml jabukovače


  • tonik


  • kriška jabuke


  • list kadulje


U shakeru promiješajte sve potrebne sastojke i prelijte piće u visoke čaše. Na rub čaše stavite krišku jabuke kao ukras i sve začinite usitnjenim listom kadulje. Za dodatan jesenski “štih”, možete dodati i štapić cimeta.  Uživajte!