Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
21. siječnja 2020.
Svečanost u Draganiću

BMW i3 na otvorenju brze električne punionice: 80 posto baterije puno za 45 minuta

BMW i3 moguće je puniti kod kuće ili za vrijeme putovanja jer njegove razvijene sposobnosti punjenja osiguravaju svakodnevnu fleksibilnost i učinkovitost
BMW i3 moguće je puniti kod kuće ili za vrijeme putovanja jer njegove razvijene sposobnosti punjenja osiguravaju svakodnevnu fleksibilnost i učinkovitost
Autor:
Objavljeno: 18. travanj 2019. u 16:42 2019-04-18T16:42:36+02:00

BMW i3 može prijeći 260 kilometara dnevno s proširenim dosegom, a nova baterija s visokim performansama opskrbljuje električni motor s više energije čime se dobiva još više zadovoljstva u električnoj vožnji

Na svečanom otvorenju električne punionice Tifon na prodajnom mjestu u Draganiću, održanom 16. travnja 2019. godine, mogućnosti korištenja i prednosti koje nudi brza e-punionica predstavljene su na vozilu BMW i3, službenom vozilu ovog događaja.

BMW i3 je vozilo koje svojim stilom i dizajnom postavlja trendove za iznimno zadovoljstvo u vožnji na električnu energiju. BMW i3 može prijeći 260 kilometara dnevno s proširenim dosegom, a nova baterija s visokim performansama opskrbljuje električni motor s više energije čime se dobiva još više zadovoljstva u električnoj vožnji.

BMW i3 opremljen je prostranim interijerom koji oduševljava održivim materijalima i funkcionalnim detaljima. Vizionarski koncept, vanjština sportskog duha, dvobojne površine i kratki prevjesi ističu suvremeni dizajn. Cijeli dizajn vozila razvijen je za električnu mobilnost, od samog početka pa sve do najstinijeg detalja.

Dok inovativne aerodinamične mjere smanjuju otpor zraka i potrošnju energije, održivi i reciklirani materijali štite okoliš i zamjenjuju one tradicionalne, poput plastike. Njegovo inteligentno upravljanje energijom čini ga fleksibilnim i visokoučinkovitim vozilom uz brojne digitalne usluge i sustave pomoći vozaču na koje se može osloniti u svakom trenutku.

BMW i3 na otvorenju e-punionice u Draganiću

Zahvaljujući inteligentnom sustavu koji omogućuje održivost i praktičnost na najvišoj razini, punjenje nikad nije bilo jednostavnije. BMW i3 moguće je puniti kod kuće ili za vrijeme putovanja jer njegove razvijene sposobnosti punjenja osiguravaju svakodnevnu fleksibilnost i učinkovitost.

Tako će, primjerice, BMW i3 napuniti 80 posto svoje visokonaponske baterije na stanici za brzo napajanje u samo 45 minuta.

BMW i3 na otvorenju e-punionice u Draganiću

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.