Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Sve je završilo dobro

video Vozač nevjerojatnim refleksom spasio život predsjednika Moldavije. Pogledajte kako je izbjegao direktni sudar

Screenshot Facebook
Screenshot Facebook
Autor:
Objavljeno: 11. rujan 2018. u 16:53 2018-09-11T16:53:34+02:00

Do nesreće je došlo kad je vozač kamiona koji je cestom nailazio iz suprotnog smjera izgubio kontrolu nad vozilom i taman u trenutku kad je nailazio Dodonov mercedes skrenuo u drugu traku

Predsjednik Moldavije Igor Dodon umalo je stradao u prometnoj nesreći, a danas je živ isključivo zahvaljujući nevjerojatnim refleksima svojeg službenog vozača.

Do nesreće je došlo kad je vozač kamiona koji je cestom nailazio iz suprotnog smjera izgubio kontrolu nad vozilom i taman u trenutku kad je nailazio Dodonov mercedes skrenuo u drugu traku. Predsjednikov vozač je, međutim, brzo skrenuo prema rubu ceste i izbjegao direktni sudar. Kamion ih je tako samo "očešao", pa je Dodon nesreću preživio skoro neozlijeđen.

- Hvala svima koji su se zabrinuli za mene i moju obitelj. Hvala onima koji su mi napisali tisuće poruka podrške na koje još nisam imao prilike odgovoriti. Sve je prošlo bez teških ozljeda, obitelj i ja smo dobro. Budite pažljivi i vodite računa o sebi i onima koji su vam dragi - napisao je na Facebooku Dodon.

Snimku nesreće i nevjerojatne reakcije vozača objavile su na internetu moldavske sigurnosne službe.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.