Verbalni sukob

Lidiju Bačić optužuju za napad na ženu i psića: Poručuju joj: ‘Može te biti sram’

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

"Večeras u Varšavskoj, napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu, koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa", stoji u objavi na Facebooku. 



Splitska pjevačica Lidija Bačić (33) našla se u središtu incidenta. Isti se dogodio u Varšavskoj ulici u Zagrebu, gdje je pjevačica nepropisno parkirala na pločnik.


Zbog toga se navodno verbalno sukobila sa ženom koja je šetala ulicom sa psom.


Nemili je događaj završio na društvenim mrežama, nakon što ga je objavila Kristijana Urem, kćer spomenute gospođe. 




“Večeras u Varšavskoj, napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu, koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa…prvo se nepropisno parkirala na nogostupu,tako da su ju morale obilaziti i pri tome sići na cestu. Mamina prijateljica je rukom slučajno zakačila za retrovizor, nakon čega je mega fuj ‘zvijezda’ izletila iz auta, nogom udarila psića i maminu prijateljicu odgurnula, pri čemu je žena udarila glavom u zid…kada je vidjela da ju prolaznica sa druge strane ulice snima,gurnula je moju mamu na pod i pobjegla autom….čeka se policija…” stoji u objavi.


FOTO/Facebook Screenshot


FOTO/Facebook Screenshot



24 sata prenosi da su iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili zaprimanje dojave o incidentu u Varšavskoj ulici u 19:30, nakon čega su izašli na teren i napravili zapisnik. Dodaju i da Lidijin menadžer, Faruk Buljubašić Fayo kaže: “Nemamo komentara. Priča nema veze s istinom”. 



U trenutku pisanja ovoga teksta, na Instagram profilu Lidije Bačić, osvanula je nova objava. “Postoje dvije strane svake priče. Sjetite se toga prije nego osudite”, stoji na objavljenoj fotografiji, a Bačić dodaje: “Mudre misli”. 



U komentarima ispod objave, obožavatelji i pratitelji su joj napisali da ju “može biti sram”. Trenutno nije poznato na što se točno odnosi njezina objava.


Ali, prema njezinom Instagramu, pjevačica nastavlja dalje s koncertima.